Προπονήθηκε ο Λημνιός, ατομικό ο Μουλέν, θεραπεία ο Μαλεζάς

Προπονήθηκε ο Λημνιός, ατομικό ο Μουλέν, θεραπεία ο Μαλεζάς

Gazzetta team
Προπονήθηκε ο Λημνιός, ατομικό ο Μουλέν, θεραπεία ο Μαλεζάς

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, που είδε τον Δημήτρη Λημνιό να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. «Ανεβαίνει» ο Μουλέν, στο γυμναστήριο ο Μαλεζάς.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους, αν ο Μπέιλ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Τα τακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του φροντίζει να περάσει στους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως θέλει ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά την ώρα του αγώνα.

Έτσι, η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι διαθέσιμος, ενώ ο Τιμπό Μουλέν γυμνάστηκε κανονικά αλλά θα ενταχθεί σταδιακά στις υποχρεώσεις για να μην πιέσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στην πελματιαία απονεύρωση. Ο Στέλιος Μαλεζάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.04) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα