Μιλάει με τρεις του Πλατανιά η Λαμία

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάει με τρεις του Πλατανιά η Λαμία

bet365

Η Λαμία έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και ήδη έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους Πλιάτσικα, Δημούτσο και Καρυπίδη που αποχωρούν από τον Πλατανιά.

8ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην Λαμία έχουν σηκώσει μανίκια και ξεκίνησαν ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει ήδη οι επαφές με υποψήφιους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Λαμιώτες έχουν κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τρεις παίκτες του Πλατανιά οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Κρήτης.

Ο λόγος για τους Πλιάτσικα, Δημούτσο και Καρυπίδη με τους οποίους η Λαμία άνοιξε συζητήσεις με τον Πλιάτσικα να είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν ότι θα γίνει κάτοικος Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα