Στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό (pics & vid)

Στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό (pics & vid)

bet365

Υπέγραψε το διετές συμβόλαιo με τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε και από το μεσημέρι της Τρίτης (10/4) ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην Ελλάδα, ξεκινώντας την πρώτη του δουλειά εκτός συνόρων. Το gazzetta.gr ήταν στην άφιξή του.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο ΝτεΜπρούινε σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λίγο μετά τις 15:40 ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε από την πύλη Β του «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση από Λισαβόνα - Βαρκελώνη και μετά στην Αθήνα. Το πολύωρο ταξίδι του τελείωσε. Η πρώτη του δουλειά εκτός Πορτογαλίας, όμως, μόλις ξεκίνησε...

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν χαμογελαστός και τον περίμεναν ο Κούλης Δουρέκας αλλά κι ο Θωμάς Μπίχτας από το γραφείο Τύπου της ομάδας.

Ο Μαρτίνς δεν έκανε κάποια δήλωση στα media - περίπου 40 δημοσιογράφοι και φωτογράφοι τον περίμεναν. Θα πάει αμέσως στο ξενοδοχείο, ενώ από αύριο θα παρακολουθεί καθημερινά τις προπονήσεις στο Ρέντη όπου και θα εγκατασταθεί ξεκινώντας άμεσα δουλειά.

Ο 47χρονος θα παρουσιαστεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της φετινής χρονιάς και πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Επίσης, δεν αναμένεται να φύγει πάλι για την χώρα του, εκτός αν προκύψει κάποιο θέμα λόγω της μετακόμισής του. Ήρθε για να μείνει. Κάποιο από τα μέλη του τιμ του που θα τον ακολουθήσουν στον Ολυμπιακό δεν ήρθε μαζί του σήμερα, όπως θα δείτε και στο video του gazzetta.gr.

Θυμίζουμε ότι έχει υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο και η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους»... τρέχει από τώρα έτσι ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, μιας και αναμένεται να αλλάξουν αρκετά στο ρόστερ της ομάδας.

Δείτε το video με την άφιξή του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα