Η αποχή... ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό!

Η αποχή... ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Η αποχή... ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό!

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τελικά δεν πήγαν στο Κορωπί και επανέλαβαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν να απέχουν από τις προπονήσεις.

Όσο πάει και στενεύει ο κλοιός στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες είχαν ξεκαθαρίσει την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε αποχή αν δεν εξοφληθεί μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές και τήρησαν το λόγο τους, μιας και η διοίκηση δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα για την πρόθεση για αποχή και παρά τις ενημερώσεις της επίσημης ΠΑΕ, οι παίκτες συνέχισαν να είναι απλήρωτοι. Ήταν πιθανόν, μάλιστα, να μην πάνε για προπόνηση ούτε τη Μεγάλη Πέμπτη, όμως τελικά έκαναν υπομονή, με παρέμβαση και του Ουζουνίδη.

Η προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, όμως οι «πράσινοι» δεν έδωσαν το παρών και επικοινώνησαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ξεκαθαρίζοντάς του πως αν δεν ικανοποιηθεί το ελάχιστο αυτό αίτημά τους δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξανά προπόνηση την Τρίτη και οι παίκτες θα έχουν εκ νέου επικοινωνία, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την αποχή. Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως το πρόγραμμα για αύριο (10/04) ήταν προγραμματισμένο για το πρωί και πήγε για το απόγευμα, μήπως τελικά οι πιέσεις αποδώσουν καρπούς και η διοίκηση πληρώσει μέσα στην ημέρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα