Ο Μάλιγκαν και... οι τρελοί του Παναθηναϊκού! (vid)

Ο Μάλιγκαν και... οι τρελοί του Παναθηναϊκού! (vid)

Θάνος Σαρρής
Ο Μάλιγκαν και... οι τρελοί του Παναθηναϊκού! (vid)

bet365

Ο Πάντι Μάλιγκαν, που ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού στις μάχες με τη Γιουβέντους το '80, θυμήθηκε το πώς ο συμπατριώτης του στη Γιούβε, Λίαμ Μπρέιντι, του ζήτησε να... μαζέψει τους «πράσινους», που γυάλιζε το μάτι τους!

Ο 50 φορές διεθνής με την Εθνική Ιρλανδίας Πάντι Μάλιγκαν βρέθηκε το 1980 στον Παναθηναϊκό, ως βοηθός του Ρόνι Άλεν. Ήταν η σεζόν που οι «πράσινοι» κληρώθηκαν στο Κύπελλο UEFA με τη Γιουβέντους. Ηττήθηκαν στο Τορίνο με το «βαρύ» 4-0 και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Άλεν με τον Ανδρέα Παπεμανουήλ. Ο Ιρλανδός, που είχε φορέσει και τη φανέλα της Τσέλσι, έμεινε ως βοηθός και έζησε τη ρεβάνς της Αθήνας, όπου το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 2-0, με αποτέλεσμα η Λεωφόρος να... πάρει φωτιά! Τελικά, επικράτησε με 4-2, σκορ που δεν έδωσε πρόκριση, έφερε όμως το χειροκρότημα.

Ο Μάλιγκαν με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ

Μιλώντας στο "the 42" της πατρίδας του, ο 73χρονος πλέον Μάλιγκαν θυμήθηκε τα όσα έζησε σε εκείνο το ματς και τον Λίαμ Μπρέιντι, ο οποίος έπαιζε στη Γιουβέντους, να τρέχει και να του λέει ότι οι παίκτες του είναι τρελοί!

«Ο Μπρέιντι έτρεξε προς το μέρος μου και μου έιπε: Πάντι, οι παίκτες σου είναι γαμ...οι τρελοί. Ηρέμησε τους σε παρακαλώ!". Ο κόσμος ήταν επίσης τρελαμένος και φαινόταν ότι θα κάνουμε μια σπουδαία επιστροφή. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να βλέπεις το πώς ανταποκρίθηκαν οι παίκτες έπειτα από μια συντριβή με 4-0. Η ατμόσφαιρα ήταν επίσης απίστευτη!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα