Έτοιμοι για αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Έτοιμοι για αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Έτοιμοι για αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

bet365

Το τελεσίγραφο που είχαν στείλει στην διοίκηση δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση και όλα δείχνουν οτι οι «πράσινοι» πάνε σε αποχή από τις προπονήσεις.

Ακόμα ένα πλήγμα, αυτή την φορά περισσότερο ηθικό, ετοιμάζεται να δεχθεί ο Παναθηναϊκός λόγω της αδιαφορίας του Γιάννη Αλαφούζου...

Εν όψει της απογευματινής προπόνησης, της πρώτης μετά το Πάσχα, οι «πράσινοι» είχαν ξεκαθαρίσει στην διοίκηση οτι θα προχωρήσουν σε αποχή αν δεν εξοφληθούν όλοι την δόση του Δεκεμβρίου, κάτι που δεν φαίνεται να έχει γίνει.

Γιατί λέμε όλοι; Γιατί οι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν καθιερώσει την τακτική να πληρώνουν ξεχωριστά Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τέτοιες κινήσεις οχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων, αλλά τα μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 19:00 που είναι το ραντεβού του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα