«Δεν είναι σε διακοπές ο Οφόε, είχε κακή τύχη»

«Δεν είναι σε διακοπές ο Οφόε, είχε κακή τύχη»

Gazzetta team
«Δεν είναι σε διακοπές ο Οφόε, είχε κακή τύχη»

bet365

Άνθρωπος του γραφείου που εκπροσωπεί τον Οφόε ξεκαθάρισε πως ο πελάτης τους δεν είναι σε διακοπές και πως θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις που προβλέπονται για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά του.

Η ληστεία που έγινε στο σπίτι του επηρέασε πολύ την αγωνιστική ζωή του Οφόε στο Λιμάνι. Εκεί στέκονται οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν τονίζοντας ότι ο πελάτης τους δεν είναι σε διακοπές και πως θα περιμένουν τις εξελίξεις ώστε να κινηθούν αναλόγως.

Λειψία - Λεβερκούζεν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα, άνθρωπος από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Βέλγο μέσο είπε στο «RMC Sport»:

«Ο Οτζίτζα είχε κακή τύχη. Τόσο ο ίδιος όσο κι η οικογένειά του επηρεάστηκαν πολύ από τη ληστεία που έγινε στο σπίτι τους. Αυτό επηρέασε και την απόδοσή του. Ο Οτζίτζα δεν είναι σε διακοπές παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και αναμένουμε τις εξελίξεις. Θα δούμε ποιες κινήσεις θα κάνουμε και το τι προβλέπεται αν δεν γυρίσει άμεσα στη δουλειά του. Θα ενεργήσουμε ανάλογα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα