Ο «Πάπα» και η ασπρόμαυρη ενίσχυση

Ο «Πάπα» και η ασπρόμαυρη ενίσχυση

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρχίσει να «τρέχουν» τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, αλλά θα πρέπει να περιμένουν, όπως συνέβη και στην υπόθεση του Αντρέ Βιεϊρίνια, για να κάνουν «δικό τους» τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, φέτος έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι. Ο κορμός και η ποιότητα δεδομένα υπάρχουν, οι προσθήκες, λοιπόν, που θα γίνουν, αφού προηγηθεί ένα γερό ξεσκαρτάρισμα, θα πρέπει να έχουν ένα και μόνο στόχο: να κάνουν την ομάδα ακόμη πιο δυνατή έναντι των αντιπάλων της.

Σ’ ότι αφορά το κομμάτι της άμυνας, ο «Δικέφαλος» φαίνεται να ψάχνεται για έναν στόπερ, έχει στα χέρια του ένα προσύμφωνο και μια συμφωνία από τα τέλη του Γενάρη με τον Εβγέν Χατσερίντι, ενώ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα πρέπει να περιμένει.

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός του Αμβούργου, που το Μ. Σάββατο (07/04) επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, τη Σάλκε, μπορεί να δημιουργήσει μαζί με Βαρέλα και Κρέσπο μια αχτύπητη αμυντική τριάδα, αλλά στην περίπτωση του τίποτα δεν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική κατάληξη της φετινής περιπέτειας της γερμανικής ομάδας, που εάν εν τέλει οριστικά υποβιβαστεί, ίσως να μην μπορεί να κρατήσει τον Παπαδόπουλο στο ρόστερ της, αν και δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης σε μια τέτοια περίπτωση.

Αντίθετα, υπάρχει μια ρήτρα 6,5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, που αυτή την στιγμή είναι ένα σημαντικό «εμπόδιο», και κάνει πολύ δύσκολη την απόκτησή του. Ό,τι κι αν γράφεται, «δεξιά και αριστερά», περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλο, απλά δεν υφίσταται τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού ούτε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που ανήκει στον Πολ Κουτσολιάκο (με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται…) δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Το σίγουρο είναι ότι στη Μικράς Ασίας έχουν αποφασίσει, προ καιρού, να ενισχυθεί η ομάδα και εκτός αγωνιστικού χώρου αναζητώντας ανθρώπους και στελέχη που θα ενταχθούν στο σύλλογο. Στα πλαίσια αυτά έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα