Κοιτάζει την ελληνική αγορά ο Ατρόμητος

Κοιτάζει την ελληνική αγορά ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Κοιτάζει την ελληνική αγορά ο Ατρόμητος

bet365

Στο Περιστέρι έχουν βάλει ήδη μπροστά τις μηχανές ενόψει μεταγραφικής περιόδου και για την ώρα μεγάλη έμφαση δίνεται στην ελληνική αγορά...

Η συμμετοχή του Ατρόμητου στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι, αναγκάζει τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Νταμίρ Κάναντι να αρχίσουν από νωρίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ήδη στο Περιστέρι υπάρχει μια λίστα στόχων και μάλιστα έχουν γίνει και κάποιες πρώτες επαφές.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, είναι πως στον Ατρόμητο έχουν ως προτεραιότητα την ελληνική αγορά. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που είπε και ο ίδιος ο Κάναντι στη συνέντευξή του στο gazzetta.gr. Δεδομένα ο Γαρουφαλιάς απασχολεί και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αρέσουν στον Αυστριακό τεχνικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν.

Όπως και να 'χει και πριν στραφούν σε λύσεις από το εξωτερικό, στο Περιστέρι θα εξαντλήσουν τις επιλογές που θα έχουν για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα