Οι «ερυθρόλευκοι» δανεικοί που διέπρεψαν στο εξωτερικό! (polls)

Οι «ερυθρόλευκοι» δανεικοί που διέπρεψαν στο εξωτερικό! (polls)

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ερυθρόλευκοι» δανεικοί που διέπρεψαν στο εξωτερικό! (polls)

bet365

To Gazzetta.gr καταγράφει τους έξι δανεικούς του Ολυμπιακού που τα πήγαν πολύ καλά στο εξωτερικό και ζητάει την ψήφο σας για το... μέλλον τους και εάν θα τους θέλατε πίσω στο Λιμάνι!
Όχι ένας ούτε δύο αλλά έξι στο σύνολο είναι οι δανεικοί του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν φέτος στο εξωτερικό. Και είναι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά. Ας τους δούμε έναν προς έναν:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Παίκτης που για ειδικούς λόγους που έχουν αναλυθεί ξανά δεν... κόλλησε ποτέ στον Ολυμπιακό αν και όταν είχε πρωτοαποκτηθεί ήταν με την προσωπική... σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φέτος είναι δανεικός στη Βαγιαδολίδ, όπου φαίνεται πως θα μείνει. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός φέτος στην Ισπανία έχει 23 αγώνες με 3 γκολ και 2 ασίστ.
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΪΦΗΣ: Ο 24χρονος διεθνής Κύπριος έχει την ευχέρεια να παίξει ως στόπερ, αμυντικός χαφ αλλά και ακραίος μπακ. Στην Σταντάρ Λιέγης υπάρχει ρήτρα αγοράς του στα 2 εκατ. ευρώ που εάν καλυφθεί δεν γυρίζει. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα επιζητούσε επιστροφή του στους Πειραιώτες. Φέτος είχε 34 αγώνες με 1 ασίστ.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Τα έχει... διαλύσει όλα στην Ολλανδία! Μέσα σε κορυφαίες ενδεκάδες σε τουλάχιστον 2 αγωνιστικές και τοπ ταλέντο του μήνα Μαρτίου αφήνοντας πίσω του παίκτες - αστέρες όπως ο γιος του Κλάιφερτ. Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει αλλά οι μετοχές του στο εξωτερικό έχουν ανέβει αισθητά και ενώ και η Βίλεμ τον θέλει για του χρόνου. Φέτος ο 21χρονος αριστερός μπακ στη Βίλεμ φέτος έχει 32 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός που είχε όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό του στέρησε την ευκαιρία του εκείνη την χρονιά. Από τότε πηγαίνει διαρκώς δανεικός. Ο 30χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που ήταν φέτος στον Απόλλωνα Λεμεσού είχε 20 παιχνίδια με 4 γκολ και 2 ασίστ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΑΣ: Ο 24χρονος Γούτας εξακολουθεί να πηγαίνει καλά στο Βέλγιο. Φέτος με την Σεντ Τρούιντεν είχε 18 αναμετρήσεις με 2 γκολ. Υπάρχει... παραθυράκι επιστροφής αλλά ο εν λόγω στόπερ μέχρι πρότινος έδειχνε τάση παραμονής στο Βέλγιο.
ΚΟΥΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ: Ο 22χρονος διεθνής Αλβανός άσος μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις του άξονα. Θεωρείται ένας από τους καλούς παίκτες που έβγαλαν οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στην Αζαξιό και την Γαλλία εάν δεν είχε έναν τραυματισμό θα είχε παίξει αρκετά παραπάνω. Παρόλα αυτά ο Κουαζίμ Λάτσι έχει 19 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ο ίδιος θα ήθελε να γυρίσει και να πάρει μία ευκαιρία στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα