Βιεϊρίνια με… διαφορά για MVP Μαρτίου

Βιεϊρίνια με… διαφορά για MVP Μαρτίου

Gazzetta team
Βιεϊρίνια με… διαφορά για MVP Μαρτίου

bet365

Τη Μ. Παρασκευή (06/04) ξεκίνησε η ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP του Μαρτίου, με υποψήφιους τους Δημήτρη Πέλκα, Τζάλμα Κάμπος και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αν κρίνουμε από τις πρώτες ψήφους ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα κερδίσει άνετα την συγκεκριμένη ψηφοφορία (προηγείται ήδη με 60%) εκτός κι αν γίνει η… ανατροπή από τους άλλους δύο υποψήφιους.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι - Γουέστ Χαμ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας που ανέδειξε τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το οποίο μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στο γήπεδο, τον καθρέπτη κάθε ομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε μία κακή μέρα στην Τρίπολη, κέρδισε το ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ πήρε κι ένα άνετο διπλό στην έδρα του Ατρομήτου. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του Μαρτίου.

Πρώτος μονομάχος ο Δημήτρης Πέλκας . Ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας. Έχοντας πάρει το χρίσμα από τον Λουτσέσκου , ηγείται της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου, προσφέροντας σε άμυνα και επίθεσης, έχοντας μάλιστα εξαιρετικούς αριθμούς, τόσο σε γκολ, όσο και σε ασίστ. Στα τρία παιχνίδια του Μαρτίου δεν βρήκε δίχτυα, αλλά έδωσε ένα έτοιμο γκολ στον Κρέσποστο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πέλκας θα δώσει μάχη για να κατακτήσει για τρίτη φορά το βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα, μετά τις νίκες του τον του Σεπτεμβρίο και τον Δεκέμβριο.

Επόμενος διεκδικητής ο Τζάλμα Κάμπος . Ο Ανγκολέζος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αγωνιζόμενος είτε δεξιά, είτε αριστερά στην επίθεση του Δικεφάλου, προκάλεσε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, βρήκε δίχτυα στο Περιστέρι και στην Τρίπολη, ενώ ήταν απολαυστικός και με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, σκοράροντας τρεις φορές σε δύο παιχνίδια.

Τρίτος υποψήφιος, o Αντελίνο Βιεϊρίνια . Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης, φροντίζει να το αποδεικνύει με την συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Πορτογάλος είχε εξαιρετική απόδοση και στα τρία παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος μέσα στον προηγούμενο μήνα. Ως αριστερός μπακ είχε μία ασίστ στον Κάμπος στην πανέξυπνη κομπίνα των παικτών του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κι έδειξε την ηγετική του προσωπικότητα με τη στάση του σε όσα συνέβησαν πριν κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα