Μαουρίσιο: «Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

Μαουρίσιο: «Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Χοσέ Μαουρίσιο θέλει να αφήσει πίσω του όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να κοιτάξει μπροστά, άλλωστε όπως λέει «πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο και να προχωρήσουμε».

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο «Libero 107,4», αναφέρθηκε κυρίως στη συνέχεια δείχνοντας να θέλει να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου για πρώτη φορά είδε να κατακυρώνεται από διαιτητή και βοηθό μαζί ένα γκολ, αλλά στη συνέχεια να ακυρώνεται… Σε μια φάση που και ο ίδιος, εκτός του Βαρέλα, ήταν πρωταγωνιστής.

Σκόραρε ο Ιμόμπιλε το πρώτο γκολ του αγώνα Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Πράγματι, όλα αυτά με την ΑΕΚ συνέβησαν για πρώτη φορά στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Όχι απλά το έζησα για πρώτη φορά, αλλά πριν δεν το είχα δει κάπου, δεν το είχα διαβάσει. Είναι εκπληκτικό. Δεν θέλω να γυρνάω σε αυτό, τελείωσε. Πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο και να προχωρήσουμε. Είναι μια σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας, χάσαμε τρία με τέσσερα παιχνίδια και δεν είμαστε πρωταθλητές. Είναι αξιοπερίεργο όχι μόνο για εμάς αλλά για οποιαδήποτε ομάδα.

Εμείς το αποδείξαμε στο γήπεδο. Αυτό κρατάμε. Σαν οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ. Κάναμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και αυτό κρατάμε ως διάθεση πως από την πλευρά μας κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας αγωνιστικά. Από κει και πέρα, ότι συνέβη είναι απίστευτο.

Το είπα και πριν, δεν τα παρατάμε για το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει κάτι. Ξέρουμε ότι είναι λίγες οι πιθανότητες αλλά είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες. Όπως συνέβη όλο αυτό πρώτη φορά, έτσι αντίστοιχα να συμβεί και κάτι άλλο στο πρωτάθλημα. Εμείς οφείλουμε να έχουμε το μυαλό μας στο γήπεδο και να πάρουμε όλα τα παιχνίδια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μαουρίσιο, που αναφερόμενος στην επίμαχη φάση είπε:

«Δυστυχώς για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μια απόφαση να αλλάζει αλλά τουλάχιστον εγώ είμαι "καθαρός" πως δεν έκανα κάτι. Η φάση ήταν καθαρή. Όταν κατέβηκε ο κ.Σαββίδης κάτω, του είπα ότι ακύρωσαν το γκολ και εκεί νευρίασε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα