Βαρέλα σε Κάνιας: «Δύο γκολ, ένα βραβείο; Σταματάω το ποδόσφαιρο!»

Βαρέλα σε Κάνιας: «Δύο γκολ, ένα βραβείο; Σταματάω το ποδόσφαιρο!»

Βαρέλα σε Κάνιας: «Δύο γκολ, ένα βραβείο; Σταματάω το ποδόσφαιρο!»

bet365

O ξεκαρδιστικός διάλογος μεταξύ του Χοσέ Κάνιας και του Φερνάντο Βαρέλα, με αφορμή το βραβείο για το Best Goal το μήνα Φεβρουάριο, που κέρδισε ο Ισπανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ.

Αφθονο γέλιο έπεσε μεταξύ των δύο συμπαικτών, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις, κατά τη βράβευση τους το πρωί της Μ. Πέμπτης (04/04) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Χοσέ Κάνιας κατάφερε με το δεύτερο γκολ στην καριέρα του (και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ) στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι να πάρει το βραβείο για το best goal Φεβρουαρίου.

Σκόραρε ο Ιμόμπιλε το πρώτο γκολ του αγώνα Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Δύο γκολ, ένα βραβείο; Σταματάω το ποδόσφαιρο!» γύρισε και είπε στον Κάνιας ο Βαρέλα όταν είδε τον συμπαίκτη του να καμαρώνει για το βραβείο του.

«Οταν σκοράρω ο κόσμος με ανταμείβει για αυτό...», απάντησε ο Ισπανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα