ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» για Κόντε!

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΟΚ: «Πράσινο φως» για Κόντε!

bet365

Όλα δείχνουν ότι η απόκτηση του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ, είναι θέμα ημερών για να γίνει πραγματικότητα. Το gazzetta.gr αποκαλύπτει όλα όσα έχουν συμβεί και τι περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα.

Ο Πέδρο Κόντε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, που έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να κερδίσει τις εντυπώσεις. Με τα 19 γκολ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων και μόνο τυχαίο δεν είναι το φλερτ, που ανέπτυξε μαζί του ο ΠΑΟΚ πριν από λίγους μήνες, όταν τα σενάρια ήθελαν να πωλείται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και επιχείρησε να τον κάνει δικό του την ύστατη στιγμή, αλλά η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, με τον ΠΑΣ να λέει «όχι». Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τσεκάρει τον Ισπανό επιθετικό και συνέχισαν να το κάνουν και μετά τον Ιανουάριο, ενώ στον ΠΑΣ ξέρουν ότι το καλοκαίρι του 2019 ο παίκτης μένει ελεύθερος και παράλληλα γνωρίζουν πως θα πρέπει να ψάξουν για επιθετικό με τα ίδια τουλάχιστον χαρίσματα.

Οι 900.000 της ρήτρας είναι ένα μικρό ποσό, βάσει των επιδόσεων του Κόντε, αλλά τα σημάδια που έχουν πάρει στα Γιάννενα είναι ότι ο «Δικέφαλος» θα κάνει χρήση της ρήτρας και άμεσα μάλιστα αφού με τον Πρίγιοβιτς στο Μουντιαλ και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να μην αργούν δε θα υπάρχουν επιθετικές λύσεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος από την πλευρά του έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Κόντε.

Αυτή την στιγμή στα Γιάννενα δεν έχουν κάτι επίσημο και ο ΠΑΟΚ επίσης δεν έχει μετουσιώσει το ενδιαφέρον σε επίσημη κίνηση (δηλαδή να καταθέσει το ποσό της ρήτρας αφού τον ΠΑΣ δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο από το ποσό της ρήτρας) και περιμένουν τους «ασπρόμαυρους» να τους ενημερώσουν ότι κάλυψαν το ποσό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ισπανό στράικερ ο οποίος ξέρει καλά πως υπάρχει ενδιαφέρον από το «Δικέφαλο» και πως ο Λουτσέσκου τον θέλει, αλλά ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με κάποιον από τον ΠΑΟΚ επίσημα, και πως να μιλήσει με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να τρέχουν όλο αυτό το διάστημα με τα δικαστικά θέματα και τους Ηπειρώτες να είχαν μέχρι και σήμερα Μ. Τετάρτη αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πάντως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε επαφές με τους μάνατζερ τους τονίζουν ότι η απόκτηση επιθετικού αποτελεί άμεση προτεραιότητα κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στις γιορτές να περάσουμε στο επόμενο στάδιο αυτό της κατάθεσης πρότασης και κάλυψης της ρήτρας ανοίγοντάς τον δρόμο για τη μετακόμιση του Κόντε στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα