Τα «βαριά» συμβόλαια στον Ολυμπιακό που... φεύγουν!

Τα «βαριά» συμβόλαια στον Ολυμπιακό που... φεύγουν!

Δημήτρης Τομαράς
Τα «βαριά» συμβόλαια στον Ολυμπιακό που... φεύγουν!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του πολύ βαριά συμβόλαια από τα οποία θα απαλλαγεί ενόψει της νέας χρονιάς. Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει ενδεικτικά μερικά εξ αυτών που φαίνεται ότι δεν θα υπάρχουν του χρόνου.
Στο υπάρχον ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχει ο Μιραλάς με απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ, ο Οφόε στα 1,3 και ο Μάριν στα 1,2 εκατομμύρια. Από εκεί και πέρα είναι και παίκτες που βρίσκονται αρκετά κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Φορτούνης με 900.000 ευρώ, ο Μποτία με 800.000 και ο Ένγκελς με λίγο παραπάνω από 700.000 ευρώ.
Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι παίκτες όπως ο Προτό ή ο Ρομαό έχουν συμβόλαια αρκετά πιο κάτω από αυτούς τους αριθμούς. Από τα παραπάνω συμβόλαια πάντως ο Οφόε είναι ήδη... φευγάτος, ο Φορτούνης θα αποχωρήσει όπως και ο Ένγκελς αλλά και ο Μποτία και ο Μάριν με τον Μιραλάς είναι ερωτηματικά. Βέβαια υπάρχουν και αρκετοί παίκτες με συμβόλαια 500.000 ευρώ και άνω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα