Σάρωσε ο Αραούχο με... νταμπλ στα βραβεία!

Σάρωσε ο Αραούχο με... νταμπλ στα βραβεία!

Δημήτρης Βέργος
Σάρωσε ο Αραούχο με... νταμπλ στα βραβεία!

bet365

Ο άσος της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο κατέκτησε τόσο το βραβείο του καλύτερου γκολ όσο και εκείνο του MVP της 26ης αγωνιστικής για την εμφάνισή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μπαρτσελόνα - Ρόμα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ... μάγεψε στην 26η αγωνιστική της Super League, κατακτώντας και τα δύο βραβεία!

Το πρώτο γκολ του Αραούχο κόντρα στον Παναθηναϊκό ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής, με τον Αργεντινό να παίρνει και το βραβείο του MVP για τη συνολική του εμφάνιση απέναντι στους «πράσινους».

Ο Αραούχο έκανε έτσι το... νταμπλ στα βραβεία, και έγινε ο πέμπτος παίκτης της ΑΕΚ που το καταφέρνει μέσα στη σεζόν, καθώς κάτι ανάλογο έχουν πετύχει φέτος και οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα