Ένα «Ναι» ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ένα «Ναι» ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ένα «Ναι» ψάχνει ο Παναθηναϊκός

bet365

Μία ψήφο ψάχνει ο Παναθηναϊκός ώστε να περάσει η αλλαγή ποινής του υποβιβασμού ενόψει του Δ.Σ της Super League της επόμενης Τετάρτης.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρόμα, αν ο Ντεμπελέ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει και τους τελευταίους συμμάχους σχετικά με την ποινή υποβιβασμού λόγω χρεών. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού η πρώτη πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ δεν είχε περάσει αφού χρειαζόταν τα 3/4 των μελών της Super League να ψηφίσουν ναι.

Σύμφωνα με την Live Sport πλέον είναι έντεκα οι ομάδες που είναι υπέρ να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού λόγω χρεών και απομένει άλλη μια ψήφος για να φτάσουν τις δώδεκα όσο και ο αριθμός που απαιτείται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι «πράσινοι» ψάχνουν τον τελευταίο σύμμαχο ανάμεσα σε Ξάνθη, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα