Οφόε σε Ολυμπιακό: «Θέλω να παίξω»

Οφόε σε Ολυμπιακό: «Θέλω να παίξω»

Gazzetta team
Οφόε σε Ολυμπιακό: «Θέλω να παίξω»

bet365

Με επιστολή του στον Ολυμπιακό ο Οτζίτζα Οφόε εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι με 230+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βέλγος μέσος ήταν ανάμεσα στους παίκτες που... κόπηκαν από τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία στην Λιβαδειά, με τον ίδιο σύμφωνα με δημοσίευμα της «SportDay» έστειλε επιστολή στους Πειραιώτες εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Συγκεκριμένα στην επιστολή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω την πικρία όλων για την πορεία της ομάδας. Ούτε εμένα μου αρέσει. Καταλαβαίνω πως υπάρχει πίεση γενικότερα σε όλους στον σύλλογο. Όμως, θέλω να βοηθήσω. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Και αν μετά τα τέσσερα ματς που απομένουν εκτιμάτε ότι πρέπει να φύγω, θα καθίσουμε για να βρούμε τη λύση»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα