Τέλος ο Όσκαρ Γκαρθία, συνεχίζει με Κόντη ο Ολυμπιακός!

Τέλος ο Όσκαρ Γκαρθία, συνεχίζει με Κόντη ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Όσκαρ Γκαρθία, συνεχίζει με Κόντη ο Ολυμπιακός!

bet365

Επίσημα παρελθόν για Ολυμπιακό και Όσκαρ Γκαρθία, με τον Ισπανό να επισημαίνει ότι συμφώνησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, προκειμένου να σχεδιαστεί με ηρεμία η επόμενη χρονιά! Ο Χρήστος Κόντης προπονητής των «ερυθρολεύκων» μέχρι το τέλος της σεζόν, στο πλευρό του ο Ιμπαγάσα.
Τελικώς η ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη που... έδιωχνε τον Γκαρθία επιβεβαιώθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες! Όπως και οι αναφορές και οι πληροφορίες του Gazzetta να πιθανότητα να μην... τελειώσει την χρονιά ο εν λόγω κόουτς. Με επίσημη δήλωσή του στο site του Ολυμπιακού ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την ομάδα, την οποία είχε αναλάβει στις 5 Γενάρη! Πρόκειται για κοινή συμφωνία με την ομάδα των Πειραιωτών και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και παρότι την Δευτέρα υπήρξε η ενημέρωση ότι θα έμενε για τα τελευταία 4 ματς.
Η δήλωσή του: «Αποφάσισα, με την σύμφωνη γνώμη του συλλόγου, να τελειώσουμε σήμερα την συνεργασία μας, για να δώσω περισσότερο χρόνο στον σύλλογο να προετοιμάσει με ηρεμία την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και όλους τους εργαζομένους, παίκτες και φιλάθλους της ομάδας, για την αγάπη και τον σεβασμό που μου έδειξαν από την πρώτη μέρα, καθώς επίσης και το επιτελείο μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες σεζόν».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΚΟΝΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Από την μεριά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σχετικά με τον Γκαρθία: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Όσκαρ Γκαρθία. Ευχαριστήριο μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον Ισπανό τεχνικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρθία, για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον». Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Βοηθός προπονητή θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, γυμναστής ο Χρήστος Μουρίκης και προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Παναγιώτης Αγριογιάννης.
Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΦΕΤΟΣ ΣΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ Ο ΚΟΝΤΗΣ
Ο Ολυμπιακός άλλαξε έτσι τρίτο προπονητή φέτος. Ξεκίνησε την σεζόν με Χάσι, συνέχισε με Λεμονή, πέρασε στον υπηρεσιακό Κόντη και μετά έφερε τον Γκαρθία. Ο Κόντης κάθισε στον πάγκο και όταν είχε το πρόβλημα υγείας του ο Καταλανός και επιστρατεύεται ξανά ως υπηρεσιακός και για να κλείσει την χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα