Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ, 15 μέρες προθεσμία ο Παναθηναϊκός!

Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ, 15 μέρες προθεσμία ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ, 15 μέρες προθεσμία ο Παναθηναϊκός!

bet365

Το αίτημα του Γενς Βέμερ έγινε δεκτό από το Δικαστήριο της ΕΠΟ και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 15 μέρες για να βρει λύση, ώστε να αποφύγει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Γιουβέντους – Ρεάλ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντιμπάλα σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή το πράγμα θα ζορίσει επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως παίρνει επιπλέον χρόνο από τη διακοπή του Πάσχα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή του για την εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ, που έγινε την Παρασκευή και το αίτημα του Γερμανού για αφαίρεση τριών βαθμών στο «τριφύλλι» έγινε δεκτό.

Έτσι, οι «πράσινοι» μέχρι τις 18/4, τρεις μέρες δηλαδή μετά το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο, να έχουν βρει λύση και να έχουν ξοφλήσει τον παίκτη, προκειμένου να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, το -3 θα είναι οριστικό!

Η ανακοίνωση!

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε την αίτηση του Jens Alexander Wemmer και ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ' αριθ. 27/2018 απόφαση ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 498.322,15 ευρώ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα