Στην Αθήνα πάλι ο Καμπιάσο και πάντα στα υπ' όψιν για Ολυμπιακό

Στην Αθήνα πάλι ο Καμπιάσο και πάντα στα υπ' όψιν για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα πάλι ο Καμπιάσο και πάντα στα υπ' όψιν για Ολυμπιακό

bet365

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο βρίσκεται πάλι στην αγαπημένη του Αθήνα, παραμένει κοντά στον Ολυμπιακό και είναι πάλι στα υπ' όψιν για επιτελικό ρόλο στον σύλλογο.
Από τον Γενάρη (σ.σ. αλλά και νωρίτερα) ήταν γνωστό πως Καμπιάσο συνέχιζε να είναι δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού, να έχει βέβαια άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της αλλά και να ήταν ανοιχτό το να πάρει πόστο στο προσεχές διάστημα.
Ο Αργεντίνος παλαίμαχος άσος είναι ξανά στην Αθήνα αυτές τις ημέρες. Στον Ολυμπιακό τον έχουν σκεφτεί εκ νέου για επιτελικό ρόλο στην ομάδα στον Ρέντη. Ίσως και να είναι... πρόωρο για πρώτος προπονητής, ωστόσο η παρουσία του στον Ολυμπιακό θα συμβάλλει αισθητά εφόσον προστεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα