Τι σημαίνει η εμφάνιση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά!

Τι σημαίνει η εμφάνιση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά!

Νίκος Αθανασίου
Τι σημαίνει η εμφάνιση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά!

bet365

Ο μέχρι πρότινος εξαφανισμένος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού πήγε στην Σούπερ Λιγκ και μετά από καιρό έδειξε δημόσια πως ασχολείται με το «τριφύλλι» και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η τελευταία φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε δημόσια να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το «τριφύλλι», βάζοντας τον σύλλογο σε τεράστιες περιπέτειες επιβίωσης. Μέχρι σήμερα παρέμενε στο παρασκήνιο της «πράσινης» διοίκησης, έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τα πάντα εντός της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» μετά από έξι μήνες εμφανίστηκε δημόσια για ζήτημα του Παναθηναϊκού, πηγαίνοντας το πρωί της Δευτέρας στην Σούπερ Λιγκ έχοντας ηγετικό ρόλο στην συνάντηση των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο και κινδυνεύουν για την αδειοδότησή τους. Μάλιστα συμμετέχει και στην τετραμελή επιτροπή που συμφωνήθηκε να έχει συναντήσεις με NOVA και ΕΡΤ.

Η κίνηση του «mr.ΣΚΑΪ» να βγει στο προσκήνιο για αυτό το θέμα και να μιλήσει απευθείας με Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Λαμία, Κέρκυρα, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη που ψάχνουν τηλεοπτική στέγη, σίγουρα δεν είναι τυχαία και ενδεχομένως να σημαίνει δύο πράγματα:

Το πρώτο έχει να κάνει με την τεράστια ανάγκη που έχει για ρευστό ο Παναθηναϊκός και θα μπορούσε να βρει λύση μέσω της άμεσης συμφωνίας για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μαζί με τους υπόλοιπους... αστέγους στο πλευρό του, ο Αλαφούζος θεωρεί πως θα έχει ισχυρότερο διαπραγματευτικό ατού για την συμφωνία.

Και το δεύτερο έχει να κάνει με την πιθανή ψηφοφορία στην Λίγκα για την άρση του υποβιβασμού σε όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια και τους 12 ψήφους που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Δίνοντας λύση ο Αλαφούζος στις μικρότερες ομάδες, είναι πιθανό να τους πάρει με το μέρος του σε μία μελλοντική ψηφοφορία που μπορεί να κρίνει το μέλλον του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα