Χιμένεθ: «Νίκες μέχρι το τέλος»!

Χιμένεθ: «Νίκες μέχρι το τέλος»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Νίκες μέχρι το τέλος»!

bet365

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός της Α.Ε.Κ. έστειλε το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές του αφού έκανε λόγο για «υποχρέωση νικών» μέχρι το φινάλε της σεζόν

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δυνατό να μην ικανοποιήσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από όσα είπε ο Σεβιγιάνος τεχνικός στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο εννοείται πως ο στόχος του προπονητή της ΑΕΚ και το βασικό μήνυμα που θέλησε να περάσει στους παίκτες του ήταν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη...

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Για τη νίκη που πετύχατε αλλά -και κύρια- για την προσπάθεια που βγάλατε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου. Είδα όλα όσα έπρεπε να έχουμε και να ήθελα βγάλουμε στο χορτάρι στο συγκεκριμένο διάστημα, είχατε πολύ καλή απόδοση. Σημαντική νίκη και μεγάλη αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν έχει τελειώσει. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος της πορείας αυτής. Το χρωστάμε στην ομάδα και σε εμάς, στον εαυτό μας», είπε αρχικά ο Χιμένεθ για να συνεχίσει:

«Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί κάποιοι να μην είναι το ίδιο ευχαριστημένοι για το πόσο έχουν παίξει. Όμως είμαστε οι καλύτεροι όλοι μαζί, κάνουμε την καλύτερη ομάδα όλοι μας. Η θέση στην οποία βρισκόμαστε ανήκει σε όλους, όλοι έχουν προσφέρει για να βρισκόμαστε εδώ. Η υποχρέωσή μας είναι να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα