Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

bet365

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε για μία ακόμη χρονιά το κοινωνικό έργο αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας. Ο Λεονάρντο Κούτρης εκπροσώπησε την ομάδα των Πειραιωτών.
Όλο τον χρόνο και όχι μόνο τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (ή των Χριστουγέννων), ο Ολυμπιακός προσφέρει αδιάκοπα, σε εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο Ολυμπιακός ήταν ξανά παρών, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, για να συνεισφέρει στα συσσίτια, τα οποία απλόχερα προσφέρονται στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι καθημερινά δοκιμάζονται. Ο Λεονάρντο Κούτρης, καθώς και ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, εκεί όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξιος, που έδωσε την ευχή του στον κόσμο και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι ήταν σήμερα εκεί, προκειμένου να παραλάβουν αγαθά, τα οποία διανέμει η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ενισχύει διαρκώς το φιλανθρωπικό έργο αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.
Ο νεαρός άσος της ομάδας, ο κ. Μασούλας, αλλά και ο Σεβασμιότατος, στάθηκαν στη σημασία που αποκτά το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας μας, είναι εκεί όλο τον χρόνο. Ότι η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι περνούν δύσκολα, είναι συνεχής και αδιάκοπη, κατόπιν εντολής και καθοδήγησης του κ. Μαρινάκη. Ότι η στήριξη προς την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας είναι καθημερινή και πως το έργο αυτό μπορεί και φέρνει χαμόγελα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τους οποίους βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο νεαρός αμυντικός της ομάδας μας, Λεονάρντο Κούτρης, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι και εγώ εδώ σήμερα και μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω τους συνανθρώπους μας, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης, όλο αυτό τον καιρό έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και του Πειραιά και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο κ. Μαρινάκης έδειξε με αυτή την πράξη του, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες, ότι είναι πολύ σημαντικό στους συνάνθρωπούς μας που βρίσκονται σε ανάγκη, να τους παρέχονται οι πρώτες ύλες για να περάσουν ένα όμορφο Πάσχα».
Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, τόνισε: «Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για καλή Ανάσταση και για να μπορέσουμε κάποια στιγμή όλοι μαζί να βγούμε απ’ αυτή την κρίση η οποία μας μαστίζει τα τελευταία χρόνια. Το έργο του Σεβασμιότατου κ. Αλέξιου και της Μητρόπολης Νίκαιας είναι αξιοθαύμαστο. Είναι τιμή για εμάς και λόγω της βούλησης του κ. Μαρινάκη, να συνδράμουμε σ’ αυτό το έργο όλο τον χρόνο, όπως βεβαίως και αυτές τις Άγιες Ημέρες. Να είστε καλά, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα