Επιτροπή με Αλαφούζο για τα τηλεοπτικά στη Σούπερλιγκα

Gazzetta team
Επιτροπή με Αλαφούζο για τα τηλεοπτικά στη Σούπερλιγκα

bet365

Το θολό τηλεοπτικό τοπίο οδήγησε τις οκτώ «άστεγες» ομάδες σε νέα συνάντηση στη Σούπερλιγκα. Κλήθηκαν μάλιστα εκπρόσωποι τόσο του Άρη όσο και του ΟΦΗ και συστάθηκε επιτροπή (ξεχωρίζει η παρουσία του Αλαφούζου) η οποία θα προχωρήσει σε συζητήσεις με τα κανάλια Novasports αλλά και την ΕΡΤ.

Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν και για το Πρωτάθλημα της Σούπερλιγκα κι αυτός ήταν ο λόγος της νέας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνεταιρισμού με την παρουσία των οκτώ ομάδων (εκπρόσωποι των οποίων προσφάτως συνάντησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη), ενώ προσκλήθηκαν τόσο ο Άρης όσο και ο ΟΦΗ.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής η οποία και εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει σε επαφές τόσο με τα κανάλια Novasports όσο και με την ΕΡΤ, η οποία αποτελείται από τους κ. κ. Αλαφούζο, Καρυπίδη, Σπανό, Μονεμβασιώτη. Αν μη τι άλλο ξεχωρίζει η... επανεμφάνιση του αδρανοποιημένου εδώ και μήνες ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα