Οι Ουκρανοί γράφουν για προσύμφωνο ΠΑΟΚ-Χατσερίντι

Οι Ουκρανοί γράφουν για προσύμφωνο ΠΑΟΚ-Χατσερίντι

Gazzetta team
Οι Ουκρανοί γράφουν για προσύμφωνο ΠΑΟΚ-Χατσερίντι

bet365

Ιστοσελίδα στην Ουκρανία φέρνει τον Γιεβχέν Χατσερίντι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο και για υπογεγραμμένο προσύμφωνο μεταξύ των δυο πλευρών.

Χετάφε - Ρεάλ Μπέτις με 190+ ειδικά στοιχήματα! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Παραμένει στην επικαιρότητα το όνομα του διεθνούς Ουκρανού στόπερ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με την ιστοσελίδα της χώρας του, «Footboom», να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ και ο Χατσερίντι έχουν υπογράψει προσύμφωνο για το καλοκαίρι.

Στεκόμενοι στο γεγονός πως «για άγνωστους λόγους», ο Χατσερίντι δεν ταξίδεψε στη Μαριούπολη, για το παιχνίδι με την Ιλικόβετς κι επικαλούμενοι πηγές από την Ελλάδα, οι Ουκρανοί συνδέουν μεταγραφικά τον παίκτη της Ντιναμό Κιέβου με τους «ασπρόμαυρους».

Ο 30χρονος (σ.σ τον Ιούλιο κλείνει τα 31) στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, απασχολεί σοβαρά τον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν όντως ισχύει το δημοσίευμα κι αν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο οι Θεσσαλονικείς κινηθούν για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (1/4) ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε στα social media πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη «κλείσει» μια μεταγραφή για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα