Ο προβληματισμός για όλους, η επιστροφή Μαρινάκη και οι εξελίξεις...

Ο προβληματισμός για όλους, η επιστροφή Μαρινάκη και οι εξελίξεις...

Δημήτρης Τομαράς
Ο προβληματισμός για όλους, η επιστροφή Μαρινάκη και οι εξελίξεις...

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γυρίζει άμεσα από το εξωτερικό, γεγονός που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις στα ανοιχτά... μέτωπα της ομάδας και ίσως ακόμα και στο ζήτημα του προπονητή.

Ο προβληματισμός στα υψηλά κλιμάκια του Ολυμπιακού για τον προπονητή και τους παίκτες υπάρχει από το βράδυ του Σαββάτου και όπως είναι φυσικό συνεχίζεται. Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό προβλέπεται άμεσα και είναι αρκετά πιθανό αυτό να επιφέρει νεότερα και εξελίξεις στα της ομάδας και ίσως ακόμα και για τον Όσκαρ Γκαρθία. Από τον πειραϊκό σύλλογο δεν έβγαινε κάτι επί των ζητημάτων την Κυριακή. Το βαρύ κλίμα πάντως για όλους, ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια υφίστανται και αφορούν όλους μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό και τον κίνδυνο απώλειας ακόμα και της 2ης θέσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα