Aκόμα πιο βαρύ το κλίμα για Γκαρθία...

Δημήτρης Τομαράς
Aκόμα πιο βαρύ το κλίμα για Γκαρθία...

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία εξακολουθεί να δείχνει γιατί θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μείνει στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού και μετά το φετινό καλοκαίρι. Ίσως και άμεσα τα νεότερα.
Ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε - όπως και η ομάδα του - σε κακή ημέρα στην Λιβαδειά. Για την ακρίβεια σε άλλη μία κακή ημέρα και ας είχε τόσο διάστημα να κάνει την προετοιμασία του και λόγω της διακοπής. Αποτέλεσμα; Το 1-1 με τον Λεβαδειακό. Σε επίπεδο σχεδιασμού και διάταξης οι επιλογές των Μποτία, Οφόε και ακόμα κα Μιραλάς φάνηκε ότι δεν τον βοήθησαν. Αντίθετα του δημιούργησαν προβλήματα ενώ ο Οφόε με τον Μποτία έχουν βασική ευθύνη στο γκολ του Νιασέ.
Το κέντρο του Ολυμπιακού φάνηκε να ήθελε περισσότερο... φρεσκάρισμα. Ο Μάρτινς προσπάθησε αισθητά όμως ο Ρομαό φαίνεται επηρεασμένος και καταπονημένος από την φετινή χρονιά. Παράλληλα οι αλλαγές του Γκαρθία ήταν... off. Βγάζει τον Μάριν αντί να πάει στον πάγκο τον αρνητικό Οφόε για να βάλει τον Φορτούνη. Ρίχνει στο ματς τον Σεμπά που καιρό τώρα φαίνεται εκτός... κλίματος (σ.σ. και με πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής) και κλείνει τις αλλαγές του με τον Τζούρτζεβιτς που επίσης δεν είναι στα... καλύτερά του και για να αλλάξει τον σχηματισμό του μία και δύο φορές μες στην ροή του ματς. Συνολικά το στήσιμο του Ολυμπιακού αλλά και η διαχείριση του Γκαρθία ήταν στα... κάτω τους. Και δεδομένα φαίνεται πως αρκετοί, αν όχι οι περισσότεροι, παίκτες του Ολυμπιακού δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει ή δεν μπορούν πια να προσφέρουν άλλο, όμως αποτυπώθηκε ξεκάθαρα για ακόμα μία φορά ότι ο Ισπανός με τον τρόπο που δουλεύει είναι σαν να... κλειδώνει (σ.σ. ή και να έχει ήδη κλειδώσει) την αποχώρησή του... Ίσως τα νεότερα έρθουν και νωρίτερα πάντως και έτσι προκύψουν πιο άμεσες εξελίξεις... Εάν χρειαστεί λύση υπηρεσιακού τεχνικού πάντως υπάρχει ο Κόντης. Βαρύ κλίμα, δυσαρέσκεια, προβληματισμός και παράπονα βέβαια δεν υπάρχουν μόνο για Γκαρθία. Υπάρχουν και για αρκετούς παίκτες...
- Από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό δεν έβγαινε πάντως μέχρι το βράδυ του Σαββάτου τελική απόφαση για τον Γκαρθία και για άμεση αποχώρησή του. Υπήρχε όμως πολύ μεγάλος προβληματισμός και δεν απέκλειαν τίποτα για την.... επόμενη ημέρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα