Βιεϊρίνια: «Δείχνουμε ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Δείχνουμε ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου σε όσα έγιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες δυο εβδομάδες, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ παραμένει μια οικογένεια και πως το «κυνήγι» του τίτλου δεν έχει τελειώσει.

Μιλώντας στη NOVA μετά την επικράτηση του «Δικέφαλου του Βορρά» επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 0-2, ο Πορτογάλος μίλησε για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ξεπεράσει την αφαίρεση βαθμών και συνολικά όσα έγιναν, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του δείχνει την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Φαινόταν εύκολο αλλά δεν ήταν. Δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα με στόχο να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και να ξεχάσουμε όλα όσα έχουν συμβεί. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι, το αξίζουμε και θέλουμε να δείξουμε τι ομάδα είμαστε και ποια είναι η ποιότητά μας. Ένιωσα ότι έτσι έπρεπε να πράξω. Από τη στιγμή που δεν μας αφήνουν να δείξουμε τι αξίζουμε, πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο. Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει αλλά κάτι πρέπει να γίνει για το καλό του αθλήματος.

» Εμείς πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που αξίζουμε. Απ’ τη στιγμή που δεν μας αφήνουν νιώθουμε αδύναμοι. Έγινε ό,τι έγινε αλλά τώρα μακάρι να αλλάξει κάτι γιατί όλοι αξίζουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Εγώ έχω παίξει πολλά ντέρμπι και στα τελευταία δύο ματς, δυστυχώς ένα χαρτί βρήκε τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά δεν έχω δει την Τούμπα τόσο ήρεμη. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ηρεμία στους φιλάθλους. Αυτό που θέλω να πω είναι να στηρίζουν την ομάδα και τίποτα άλλο. Είμαστε μια οικογένεια και πρέπει να είμαστε ενωμένοι μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα