Ασπρόμαυρα «καρφιά» για νίκες στα δικαστήρια

Ασπρόμαυρα «καρφιά» για νίκες στα δικαστήρια

bet365

Ο σχολιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report του αγώνα με τον Ατρόμητο και τα… καρφιά των «ασπρόμαυρων» μετά το αποψινό «διπλό» της ομάδα στο Περιστέρι.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο τίτλος που συνοδεύει την ανάλυση του σημερινού αγώνα αναφέρει: «Για την πάρτη του και τις απαντήσεις».

Όμως, δεν έμειναν εκεί οι «ασπρόμαυροι». Στο κείμενο έχουν πολλά… καρφιά και ξεχωριστές αναφορές. Εχουμε και λέμε:

«Μια ακόμη νίκη, εκεί που δεν το κατάφερε κανείς από τους ανταγωνιστές του για τον τίτλο, πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 0-2 επί του Ατρομήτου και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έκανε πρόβα το κοστούμι πρωταθλητή, αν όλοι επέλεγαν να τον αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια».

«Προφανώς και ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του μπορούν να είναι υπερήφανοι για τους 58 βαθμούς που έχουν κατακτήσει στο γήπεδο με παιχνίδι λιγότερο και με αυτή τη βάση πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν απαντήσεις ως το τέλος».

Και καταλήγουν αναφέροντας:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το δικαίωμα να «βγάζει τη γλώσσα» σε όσους θεωρούν εαυτούς καλύτερους και αυτή είναι μια προίκα που θα τον συνοδεύει και τα επόμενα χρόνια…Κι ας ξεκινήσει εκείνος από το -2 κι οι άλλοι από το 0, κανείς δεν μπορεί να αποφεύγει το γήπεδο για πάντα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα