Το... πρόβλημα με Ένγκελς - Γκαρθία υπήρχε από τον Φλεβάρη...

Το... πρόβλημα με Ένγκελς - Γκαρθία υπήρχε από τον Φλεβάρη...

Δημήτρης Τομαράς
Το... πρόβλημα με Ένγκελς - Γκαρθία υπήρχε από τον Φλεβάρη...

bet365

Ο Μπιορν Ένγκελς δείχνει πως παραμένει σε... δυσμένεια ως προς τα πλάνα του Όσκαρ Γκαρθία, γεγονός που ξεκίνησε παραμονές της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Κύπελλο στο ΟΑΚΑ.
Ήταν εκείνο το διάστημα όπου ο Ένγκελς είχε έως ένα σημείο πιο καλή αμυντικά εικόνα από τον Παπέ Σισέ, όμως ο 2ος προτιμήθηκε για βασικός στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Ο Βέλγος φάνηκε να μην είχε μείνει ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη.
Ακολούθησε ένας τραυματισμός του σε ένα χρονικό σημείο που ο Γκαρθία ετοίμαζε και ήθελε τον Μπιόρν Ένγκελς για βασικό στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ο Ένγκελς έβγαλε ενοχλήσεις με τον Ισπανό από την πλευρά του να περίμενε να βοηθήσει την ομάδα σε εκείνο το σημείο και να τα δώσει όλα για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς. Εν τέλει ο διεθνής στόπερ τέθηκε εκτός για το πρόβλημά του τότε. Από εκείνη την χρονική περίοδο και μετά φάνηκε πως δεν υπήρχε η απαιτούμενη.... χημεία μεταξύ Ένγκελς και Ισπανού τεχνικού. Πάντως όπως έχουμε τονίσει ξανά με εξαίρεση τον Προτό τον οποίο άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν κανένας άλλος Βέλγος του ρόστερ δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη νέα χρονιά και φυσικά ούτε και ο Ένγκελς που τέθηκε off και από τα πλάνα του αγώνα με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Θυμίζουμε επίσης πως από τότε (σ.σ. από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός δηλαδή) ο Ένγκελς έπαιξε μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα