Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Τσιγκρίνσκι

Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Τσιγκρίνσκι

Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Τσιγκρίνσκι

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ουκρανού αμυντικού με την ΑΕΚ ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς και ο «Τίγρης».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει κρύψει στους συνεργάτες του το πόσο πολύ στηρίζει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και πόσο απαραίτητο τον θεωρεί για την ΑΕΚ. Ως ποδοσφαιριστή στην παρούσα φάση, ως μέλος της διοίκησης της, ενδεχομένως, στο μέλλον. Οπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι το αφεντικό της Ενωσης δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Ουκρανός και αυτό το έδειξε και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

Μπορεί το κλίμα να ήταν ούτως ή άλλως θετικό και από τις δύο πλευρές και η συμφωνία ουσιαστικά δεδομένη, αλλά ο Μελισσανίδης ήθελε να δείξει και πάλι την εκτίμηση του προς τον Τσιγκρίνσκι και το έκανε με το μήνυμα του. Ο «Τίγρης» επικοινώνησε με τον Ντμίτρο κάποια στιγμή στη διάρκεια των συζητήσεων για να του κάνει σαφές ότι τον θέλει για πάντα στην ΑΕΚ, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την υπογραφή για τον Ουκρανό.

«Εκτός από πολύ καλό ποδοσφαιριστή και απαραίτητο για την ομάδα μας, σε θεωρούμε και έναν καταπληκτικό άνθρωπο με ήθος και προσωπικότητα που ταιριάζει στην ΑΕΚ. Εγώ θα σου ευχηθώ να μείνεις για πάντα στη δική μας οικογένεια», είπε προς τον Τσιγκρίνσκι ο Μελισσανίδης, "κλειδώνοντας" την υπογραφή του ως το 2020 και βλέπουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα