«Η ΑΕΚ έδωσε τις αποδείξεις της στο γήπεδο» (pic)

«Η ΑΕΚ έδωσε τις αποδείξεις της στο γήπεδο» (pic)

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ έδωσε τις αποδείξεις της στο γήπεδο» (pic)

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο official match programme της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις δικαστικές αποφάσεις τονίζοντας πως η Ένωση έδωσε τις απαντήσεις της μέσα στο γήπεδο.

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Ντέρμπι - Σάντερλαντ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Εμείς καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή εφέτος. Και αυτό θα κάνουμε. Θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Λαμπρόπουλος στο match programme για να προσθέσει στη συνέχεια για τα γεγονότα της Τούμπας.

«Εμάς δεν μας επηρεάζει τίποτα απολύτως. Οι δικές μας αποδείξεις δόθηκαν μέσα στο γήπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη! Δεν φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο και δείξαμε ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν προκαλέσαμε ποτέ σε όποια έδρα κι αν πήγαμε, δεν αντιδράσαμε σε τίποτα, δεν προσβάλαμε κανέναν, κοιτάξαμε μόνο τη δουλειά μας. Αυτή ήταν άλλωστε και η πολιτική της ομάδας και την ακολουθήσαμε! Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανένας και για τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα