Ιβάν Σαββίδη τώρα πρέπει να μιλήσεις!

Ιβάν Σαββίδη τώρα πρέπει να μιλήσεις!

Ιβάν Σαββίδη τώρα πρέπει να μιλήσεις!

bet365

Μετά από όσα έγιναν στον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο gazzetta θέτοντας στον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη μερικά ερωτήματα, από πράγματα που ακόμη αιωρούνται και αφορούν 100% τον Δικέφαλο του Βορρά.
Περιμέναμε την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη μετά τις σημερινές εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ, όλα αυτά που έχουν τρελάνει τον κόσμο του.
Είχα μεγάλη περιέργεια πώς θα αντιμετώπιζε όλο αυτό το σκηνικό που διαμορφώνεται μέσα και από εκείνη τη δική του κίνηση, μέσα και από όσα προκάλεσαν αυτές οι φωτογραφίες του από εκείνο το βράδυ στην Τούμπα… Γιατί κακά τα ψέματα αυτή η στιγμή και αυτή η εικόνα που αποτυπώθηκε στη φωτογραφία, έκανε το μεγάλο κακό…
Όχι! Δεν περίμενα να μας πει ο Σαββίδης τι έγινε εκείνο το βράδυ και πώς βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι κατάλαβαν τι έπαθε όταν κατάλαβε ότι ξαναμπήκαν στο σπίτι του κάποιοι τύποι και ήθελαν να τον ξανακλέψουν.
Αυτό που εγώ δεν έχω ξεχάσει είναι κάτι άλλο που αιωρείται… Κάτι άλλο που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποχρέωση να ξεκαθαρίσει. Δεν γίνεται να μένει άλλο στον αέρα αυτό το οποίο ο ίδιος, οι δικοί του, κάποιοι ακόμη στον ΠΑΟΚ το λένε, αλλά… δεν το λένε.
Γιατί λοιπόν, από βόλτες χωρίς ασφάλεια, τους τελευταίους 3 μήνες κυκλοφορεί με αστυνομικούς και όπλο; Τι έγινε ξαφνικά; Αυτό σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ; Με τη Θεσσαλονίκη; Με την Ελλάδα; Γιατί γίνεται αυτό; 

Θα μας πει επιτέλους ο Ιβάν Σαββίδης για ποιές απειλές ενημέρωσε τους υπευθύνους και αυτοί του παραχώρησαν όπλο και συνοδεία αστυνομικών; Μετά από όλα όσα «τραβάει» ο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει ο κόσμος του να μάθει τι έχει γίνει; Γιατί δεν μπορεί… Κάτι έγινε. 

Δε νομίζει ο Σαββίδης ότι έχει την υποχρέωση να μας ενημερώσει τι είπε στον Αστυνομικό Διευθυντή; Είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και μίλησε για πολύ σοβαρά πράγματα στους αρμόδιους υπουργούς. Δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει;
Ποιός περιμένει να μιλήσει; Ποιος τέλος πάντων θα τον υπερασπιστεί αν όχι αυτός ο ίδιος τον εαυτό του;

Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ και φυσικά ο Σαββίδης, έπαιξαν τον ρόλο της Ιφιγένειας.
Επειδή όμως υπάρχουν «πράγματα» που σχετίζονται με όλα αυτά και αφορούν τον ΠΑΟΚ 100% (αν ήταν προσωπικά θα ήταν αλλιώς) δεν πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει το στόμα του, μήπως και βρεθεί μήπως και την «πληρώσει» και κανένας κανονικός γκάνγκστερ;
* Είναι ντροπιαστικό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την δικαιοσύνη, το ότι επιβεβαιώθηκαν όλοι αυτοί που υπέθεταν και ανέφεραν πώς η Πρωτόδικη απόφαση θα ανακοινωθεί αφού φύγει ο Πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη! Άντε βγάλτε εσείς από το μυαλό του οποιουδήποτε, ότι δεν επηρεάστηκε το ένα από το άλλο.
Γι’ αυτό το πρωτάθλημα και πώς καταλήγει, αύριο πάλι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.