Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»!

Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»!

Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα»!

bet365

Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία του, την εμπιστοσύνη που έχει στη δικαιοσύνη και το μήνυμα που έστειλε σ’ όλους όσοι ένιωσαν να απειλούνται από τον ίδιο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τους συνεργάτες του για την προσωπική του τιμωρία και μεταξύ άλλων τους ανέφερε:

«Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε ήρεμος, μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας, σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται (όπως έτρεξαν διάφοροι να υποθέσουν....)να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ όπως τόνισε στην επαφή που είχε με τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στόχος όλων είναι να κοιτάξουν και να προχωρήσουν μπροστά, με πρώτο βήμα την ενίσχυση της ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα