Χουλτ: «Δυνατός ακόμα ο Παναθηναϊκός, κάθε ματς είναι για μας τελικός»

Gazzetta team
Χουλτ: «Δυνατός ακόμα ο Παναθηναϊκός, κάθε ματς είναι για μας τελικός»

bet365

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην πρώην ομάδα του και υπογράμμισε ότι κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα για την Ένωση είναι τελικός ώστε να κατακτήσει τον τίτλο.

Φροζινόνε - Βενέτσια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ στην κάμερα της Nova:

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του για τον Παναθηναϊκό: «Θα προσπαθήσω να τους δώσω ότι πληροφορίες μπορώ. Θα τους πω πως ακόμα ο Παναθηναϊκός έχει μια δυνατή ομάδα και πως οι νεαροί παίκτες που έχει είναι ταλαντούχοι παίκτες και πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε σχέση με την αρχή που υπήρχαν τα προβλήματα, τώρα ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα και ως σύνολο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για τη διαφορά στη βαθμολογία μετά την ποινή του ΠΑΟΚ: «Κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε εδώ και πολύ καιρό και αυτός μας έφερε εδώ που είμαστε. Συνηθίσαμε να παίζουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε. Και αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένας τελικός».

Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να νικήσει τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο πρεσάρισμα. Να πηγαίνουμε δυνατά στην μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που θέλει να κρατάει την μπάλα. Αν δεν έχουν αυτοί την μπάλα, θα την έχουμε εμείς και θα κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα