Μπακασέτας: «Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή»

Μπακασέτας: «Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Περιμέναμε την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας, τονίζοντας ότι η Ένωση δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπλάκμπερν - Μπράντφορντ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στην κάμερα της Nova:

Για την ποινή του ΠΑΟΚ και για τους στόχους της ΑΕΚ: «Περιμέναμε ότι θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και ότι θα είμαστε στην κορυφή. Θεωρώ πως αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή, έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, η ομάδα ήταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις για το μεγαλύτερο διάστημα. Έχουμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, θέλουμε να τον υλοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Τις ομάδες και τους παίκτες κάνει να ξεχωρίζουν η διάρκεια. Η ΑΕΚ και οι παίκτες της είχαν διάρκεια φέτος στην απόδοσή τους», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της «Ένωσης».

Για το αν περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι: «Φυσικά και περιμένω αντίδραση. Έχουν δείξει ότι στα μεγάλα ματς παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό, έχει κερδίσει την εκτίμηση για την παρουσία του, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά».

Για το μέλλον του: «Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Έχω περάσει στην ΑΕΚ τα πιο δύσκολα, αλλά και τα καλύτερά μου χρόνια. Έχω βελτιωθεί σαν παίκτης και σαν άνθρωπος εδώ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, μου έχει δώσει πολλά και το εκτιμώ. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα