Ολυμπιακός με GREXIT: Η μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στοιχείο!

Ολυμπιακός με GREXIT: Η μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στοιχείο!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός με GREXIT: Η μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στοιχείο!

bet365

Στο Λιμάνι αναμένουν τα δικαστικά αυτήν την περίοδο και σχετικά με το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Τι θα γίνει όμως σε περίπτωση GREXIT; Το Gazzetta.gr έχει τις... απαντήσεις.
Το GREXIT παραμένει ένα πολύ πιθανό σενάριο όπως έχετε ήδη διαβάσει και στον Ολυμπιακό προφανώς και παρακολουθούν τις εξελίξεις και ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα επίσημα επί των τελευταίων εξελίξεων αναμένοντας τα δικαστικά, ωστόσο είναι γνωστές οι θέσεις των Πειραιωτών για την ΕΠΟ και τους χειρισμούς της. Και φυσικά εφόσον υπάρχει τελικώς έξοδος της ΕΠΟ από τους κόλπους των FIFA / UEFA ο Ολυμπιακός θα τοποθετηθεί και θα τοποθετηθεί σκληρά.
Κατά τα άλλα σε μία περίπτωση GREXIT ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα πιο μεγάλο βάρος στο ελληνικό του στοιχείο. Σε μία τέτοια περίσταση η ελληνοποίηση θα είναι σε πιο αυξημένο βαθμό από ποτέ. Στο ρόστερ του άλλωστε έχει πιτσιρικάδες. Τον Χουτεσιώτη, τον Ανδρούτσο, τον Νικολάου, τον Σκαφίδα, τον Κούτρη και ακόμα και τον Βέργο. Παιδιά με ταλέντο που μπορούν να του δώσουν αρκετά. Έχει επίσης και δικά του παιδιά (σ.σ. είτε που είναι στο ρόστερ είτε δανεικοί) που διαπρέπουν και στις μικρές Εθνικές.
Εκτός αυτού υπάρχουν αρκετοί Έλληνες δανεικοί που ξεχωρίζουν στις ομάδες τους. Περιπτώσεις παικτών όπως των Τσιμίκα, Γιαννιώτα, Μανθάτη, Γούτα, Σιώπη, Ρισβάνη και άλλων. Και φυσικά του Γιαννιώτη που δεν είναι δανεικός αλλά παραμένει πολύ πιθανό να πιάσει ξανά Λιμάνι. Σε μά τέτοια λοιπόν δύσκολη περίσταση και συγκυρία το ελληνικό στοιχείο στους πρωταθλητές Ελλάδας θα γίνει ακόμα πιο έντονο. Εξάλλου οι ερυθρόλευκοι έχουν Έλληνες παίκτες που μπορούν να βασιστούν αλλά και αρκετά ταλέντα από τις Ακαδημίες τους. Στον Ολυμπιακό λοιπόν έχουν απαντήσεις για τον προγραμματισμό και το ρόστερ τους ακόμα και με GREXIT. Προφανώς σε μία τέτοια υπόθεση βέβαια θα αλλάξει και ο σχεδιασμός και για το ζήτημα του προπονητή και φυσικά το μπάτζετ θα είναι και πολύ πιο χαμηλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα