Η ΕΛΑΣ γνωρίζει για τις απειλές σε Σαββίδη και στελέχη του ΠΑΟΚ

Η ΕΛΑΣ γνωρίζει για τις απειλές σε Σαββίδη και στελέχη του ΠΑΟΚ

Η ΕΛΑΣ γνωρίζει για τις απειλές σε Σαββίδη και στελέχη του ΠΑΟΚ
H ελληνική αστυνομία γνωρίζει πριν από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τις απειλές στην οικογένεια Σαββίδη και σε στελέχη του «Δικεφάλου»!

Για απειλές που έχει δεχθεί ο ίδιος και η οικογένεια του, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Δύο μέρες πριν από το ντέρμπι ο Ιβάν Σαββίδης επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος κ. Αποστολόπουλο αλλά και τον Γενικό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος, κ. Δομζαρίδη, ζητώντας παράλληλα την επίσπευση των ερευνών, ενώ τους εξέφρασε τους φόβους του για προβοκάτσια στα ντέρμπι που θα ακολουθούσαν στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα