«Αγκάθι» η ρήτρα για τον Σάμπο

«Αγκάθι» η ρήτρα για τον Σάμπο

«Αγκάθι» η ρήτρα για τον Σάμπο

bet365

Οι Ισραηλινοί επανάφεραν στην επικαιρότητα το θέμα του Ερικ Σάμπο, με τον Σλοβάκο μέσο του ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει σε λίγους μήνες το διετές δανεισμό του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport5.co.il» η διοίκηση της Μπεϊτάρ επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Ερικ Σάμπο, με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή να μη τρελαίνεται στην ιδέα της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του διετή δανεισμού του.

Ο Σάμπο γνωρίζει, όπως αναφέρεται, ότι δε θα έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, αλλά οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι, προς το παρόν, να αφήσουν ελεύθερο έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο το καλοκαίρι του 2015 δαπάνησαν πάνω από 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Σπάρτακ Τρνάβα.

Την ίδια ώρα οι Ισραηλινοί δε θέλουν να καταβάλλουν στον ΠΑΟΚ το ποσό των 400.000 ευρώ που έχει οριστεί ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Σάμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα