Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μάνταλος (pic)

Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μάνταλος (pic)

Δημήτρης Βέργος
Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Μάνταλος (pic)

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος με ανάρτησή του στο Instagram άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα αργήσει.

Αίγυπτος - Ελλάδα με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Ο Μάνταλος έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο άσος της ΑΕΚ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με το νούμερο της φανέλας του, προσθέτοντας ως σχόλιο μια μπάλα και μια κλεψύδρα, θέλοντας έτσι να δείξει ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Εκτός απροόπτου ο Μάνταλος ενδέχεται να προλάβει ορισμένα παιχνίδια της Ένωσης στο τέλος της σεζόν, ελπίζοντας να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Mantalos (@petros_mantalos) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα