Ανέβασε ξανά ρυθμούς ο Τσόσιτς

Ανέβασε ξανά ρυθμούς ο Τσόσιτς

Δημήτρης Βέργος
Ανέβασε ξανά ρυθμούς ο Τσόσιτς

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Ούρος Τσόσιτς πραγματοποίησε μέρος από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Κανένα νέο πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ισπανία - Αργεντινή, αν ο Ιγουαΐν σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Καλά νέα μετά από ακόμα μία προπόνηση στα Σπάτα είχε ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και τον Ούρος Τσόσιτς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να πραγματοποιεί μέρος του κανονικού προγράμματος, ανεβάζοντας ξανά ρυθμούς, στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Από εκεί και πέρα οι γνωστοί απόντες ήταν οι εννιά διεθνείς (Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ, Βράνιες, Χουλτ) που βρίσκονται με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι παίκτες της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα