Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Ιβάν Σαββίδη

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Ιβάν Σαββίδη

bet365

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ιδιοκτήτη της, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα κλείνει το 59ο έτος της ηλικίας του.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, επ’ ευκαιρία των σημερινών 59ων γενεθλίων του Ιβάν Σαββίδη, έστειλε της ευχές της επισημαίνοντας ότι τα σημερινά του γενέθλια «συμπίπτουν με την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της ζωής του σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο».

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το ΔΣ και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνονται φέτος, περισσότερο από ποτέ, να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στον Πρόεδρο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του!

Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία, ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, και πνευματική ηρεμία για να απολαύσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και οι ευεργετηθέντες της κοινωνικής και επιχειρηματικής του δράσης.

Τα σημερινά του γενέθλια να συμπίπτουν με την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της ζωής του σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο και ευχόμαστε η πρόοδος αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα