«Αυτήν την... λάσπη για Μαρινάκη δεν θα την αφήσουμε έτσι»

«Αυτήν την... λάσπη για Μαρινάκη δεν θα την αφήσουμε έτσι»

Δημήτρης Τομαράς
«Αυτήν την... λάσπη για Μαρινάκη δεν θα την αφήσουμε έτσι»

bet365

Στον Ολυμπιακό ξέχωρα από το ότι στάθηκαν στην πανηγυρική δικαίωση για το θέμα Μαρινάκη θα περάσουν στην αντεπίθεση και διά νομικής οδού. Ενοχλημένος και ο Σάββας Θεοδωρίδης για την απόφαση Εφέσεων.
Στον Ολυμπιακό όπως σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς έκαναν λόγο για πανηγυρική δικαίωση για το θέμα Μαρινάκη. Οι σχετικές νομικές διευκρινίσεις ήταν πως πλέον το ζήτημα δεν θα πάει καν δικαστήριο και σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο πρέπει να πάει στο αρχείο.
Από εκεί και πέρα στο Λιμάνι ξεκινούν όπως διαβάσατε και πριν σειρά νομικών ενεργειών μετά την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Αυτήν την... λάσπη για Βαγγέλη Μαρινάκη και τον σύλλογο δεν θα την αφήσουμε έτσι», ήταν ένα σχετικό σχόλιο. Πάντως για την απόφαση της Εφέσεων υπήρξε γενικότερη δυσφορία στις τάξεις της ομάδας ενώ και ο Σάββας Θεοδωρίδης στην Λίγκα έδειχνε σαφέστατα ενοχλημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα