Οι αποφάσεις της Λίγκας

Φώτης Καρακούσης
Οι αποφάσεις της Λίγκας

bet365

Με ανακοίνωσή της η Super League γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πήρε στην συνεδρίαση του ΔΣ. Στόχος η άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για τον μη υποβιβασμό όσων ομάδων δεν αδειοδοτηθούν.

Τα δύο βασικά θέματα που όπως ήταν λογικό έκλεψαν την παράσταση στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας ήταν η πρόταση της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούν η οποία δεν πέρασε, με συνέπεια ο υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό να είναι πιο ορατός από ποτέ. Και το δεύτερο το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με όλες τις ομάδες να αποφασίζουν την άμεση έναρξή του (βέβαια το αν θα αρχίσει το αποφασίζει η Πολιτεία η οποία και το διέκοψε).

Για τα δύο αυτά θέματα η Super League εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με τις αποφάσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα