Μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών!!!

Μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών!!!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το blog του στο gazzetta ένα δεδομένο μετά και την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού.

Βγήκε λοιπόν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Κι απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης, σύμφωνα με την οποία του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για συμπλοκές οπαδών του με την Αστυνομία ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα του με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Κι έτσι, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό είναι ουσιαστικά οι μόνες ομάδες από το περσινό κι από το φετινό πρωτάθλημα από τις οποίες έχουν αφαιρεθεί βαθμοί, μέχρι στιγμής φυσικά κι ενώ αναμένονται κι οι αποφάσεις για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο βαθμό) και για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (και σε τρίτο βαθμό).

Διότι δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί…

Ούτε από την ΑΕΚ για τα έκτροπα των οπαδών της με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πέρσι στον τελικό του Βόλου.

Ούτε από τον ΠΑΟΚ για τη μη διεξαγωγή του πρόσφατου αγώνα του με τον Ολυμπιακό.

Ούτε από την ΑΕΚ για τις συμπλοκές οπαδών της με την Αστυνομία φέτος στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ.

Ούτε από τον ΠΑΟΚ για τις συμπλοκές οπαδών του με την Αστυνομία φέτος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ούτε από τον ΠΑΟΚ για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στα Γιάννινα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Η δε τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα των οπαδών του στον περσινό τελικό του Βόλου ήταν άνευ αντικρίσματος, αφού όταν επιβλήθηκε δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία, καθώς είχε κριθεί η πρώτη θέση των πλέϊ οφς…Τιμωρία αφαίρεσης βαθμών ουσιαστική ο ΠΑΟΚ είχε μόνο την προπέρσινη σεζόν, με τους μείον τρεις βαθμούς για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι μόνοι που ουσιαστικά έχουν αφαίρεση βαθμών για το περσινό και το φετινό πρωτάθλημα είναι φέτος ο Ολυμπιακός στη μοναδική αφορμή που έδωσαν οπαδοί του (και δη σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές και τη φιλοξενούμενη ομάδα παρά την ήττα του Ολυμπιακού στο 94’ μέσα στο Καραϊσκάκη) και πέρσι ο Παναθηναϊκός για τη διακοπή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, με το αντικείμενο στο κεφάλι του Ίβιτς.

Με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να χάνει στα χαρτιά ένα παιχνίδι που το κέρδιζε, να του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από εκείνο το πρωτάθλημα κι άλλοι δύο από το επόμενο, το φετινό. Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση καρμπόν με τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία απλά έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά. Που ας περιμένουμε να το δούμε κι αυτό, γιατί βγαίνει κι η απόφαση από το Διαιτητικό και, ποιός ξέρει, μπορεί να δώσει το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ!!! Κι επειδή ακούγονται πολλά για «εξοντωτικές» τιμωρίες στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, εγώ λέω ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με αυτό και δη στην Εφέσεων…

Συγνώμη κιόλας, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα...Εδώ υπάρχουν ομάδες που δίνουν μία φορά δικαίωμα σε μία σεζόν και την τρώνε κατακούτελα κι άλλες που δίνουν τρεις και πέντε φορές δικαιώματα σε μία διετία και βλέπουμε τι γίνεται…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.