Παραμένει η ποινή του -3 για τον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Παραμένει η ποινή του -3 για τον Ολυμπιακό!

bet365

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του -3 του αγώνα με την ΑΕΚ από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών να διατηρείται για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός είχε αρχικά τιμωρηθεί εκτός από αφαίρεση τριών βαθμών, και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και με 90.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η απόφαση:

H Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα