«Χαμός» στη Λίγκα με Καραπαπά και Γκαγκάτση!

Δημήτρης Τομαράς
«Χαμός» στη Λίγκα με Καραπαπά και Γκαγκάτση!

bet365

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, με τον Δ/ντη Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και τον Δ/Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να έχουν έντονη λογομαχία, με χαρακτηρισμούς όπως «τσουτσέκι».

Από το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague Σουρωτή δεν έλειψε η ένταση, μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και του Μάκη Γκαγκάτση, με τους δυο άνδρες να λογομαχούν και να επεμβαίνουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Υπήρξε ο εξής διάλογος:

-Καραπαπάς: «Εδώ κάνεις τον κυριλέ με τον μπαμπά σου μαζί, αλλά στην Τούμπα απειλούσες, τσουτσέκι και έλεγες ότι θα μας σπάσετε το πούλμαν αν φύγουμε. Πες τα εδω να γραφτούν για να ξέρουν όλοι ποιός είσαι. Τσουτσέκι. Και αν δεν τα πεις και δεν τα παραδεχτείς θα σε ξεβρακώσω εδω μπροστά σε όλους».

Γκαγκάτσης: «Εσύ με ποιό δικαίωμα είσαι εδώ; Με ποια ιδιότητα;»

Σε κάποια αποστροφή ο Κώστας Καραπαπάς του είπε: «τι λες ρε… λαθρεμποράκι;» με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του απαντά: «Τι λες ρε… έμπορε; Μιλάς και εσύ;»

«Σήκω και πάμε έξω ρε τσουτσέκι», φέρεται να είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, για να πάρει την απάντηση: «Έρχομαι ρε σαπιοκοιλιά»

Καραπαπάς: «Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες».

Γκαγκάτσης: «Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε και ο Δημήτρης Αγραφιώτης, με αναφορές σε ό,τι έγινε στην Τούμπα. Από την αρχική αναφορά του Αγραφιώτη ξέσπασε μετά η ένταση. Μετά την ένταση που υπήρξε παρενέβησαν οι κ.κ. Σπανός και Πιαλόγλου καθώς και όλο το συμβούλιο.

Αφού τους δυο άνδρες χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι, στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ ζήτησε επανέναρξη. Από τον Ολυμπιακό πάντως σχολίαζαν ότι οι διάλογοι που έβγαιναν από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που συνέβη και τα λόγια που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα