Η απάντηση του Μητρόπουλου για το ποστάρισμα για τον Μαρινάκη

Η απάντηση του Μητρόπουλου για το ποστάρισμα για τον Μαρινάκη

Gazzetta team
Η απάντηση του Μητρόπουλου για το ποστάρισμα για τον Μαρινάκη

bet365

Ο Τάσος Μητρόπουλος απάντησε σε έντονο ύφος σε όσους φίλους του Ολυμπιακού τον κατηγόρησαν πως είναι εμπαθής κατά του προέδρου των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν λίγες ημέρες ο Τάσος Μητρόπουλος είχε σχολιάσει στα social media την ποινική δίωξη του προέδρου του Ολυμπιακού, ένα σχόλιο που δεν άρεσε στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, οι οποίοι σχολίασαν κάτω από το ποστ του κατηγορώντας τον για εμπάθεια κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε σε όλους τονίζοντας: «Εάν υπήρχε εμπάθεια ή άλλοι λόγοι, θα μπορούσα να είχα αναπαραγάγει εκατοντάδες άρθρα κατά του προέδρου ή ακόμα και να ρίξω λάδι στη φωτιά, τότε που οι περισσότεροι τον βρίζατε... Όπως τότε που απομακρύνθηκε ο Τάκης Λεμονής από την ομάδα και σε ένα σωρό περιπτώσεις ακόμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα