Μαουρίσιο: «Όλα όσα έχουν πει για τον Σαββίδη είναι λάθος»

Μαουρίσιο: «Όλα όσα έχουν πει για τον Σαββίδη είναι λάθος»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Όλα όσα έχουν πει για τον Σαββίδη είναι λάθος»

bet365

O Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του από τη Ζενίτ και μίλησε για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο παραμένει να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη Ρωσία και ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο προσκήνιο λόγω του επεισοδιακού ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

«Και οι δύο ομάδες δίναμε τη μάχη μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς σκοράραμε ένα γκολ και η απόφαση του διαιτητή, ήταν να το μετρήσει. Στην συνέχεια όμως αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση του. Αυτό είναι κάτι που το βλέπω πρώτη φορά στην καριέρα μου. Άλλαξε την απόφαση του αμέσως. Πιστεύω ότι το γκολ σωστά το μέτρησε, εγώ δεν επηρέαζα την φάση», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ria Novosti». «Στην συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Με ρώτησε: “Τι έγινε;”. Του εξήγησα ότι το γκολ ήταν κανονικό. Όλοι έχουμε κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην έδρα μας για να μην παίξει, μετά η ΑΕΚ ήρθε να μας δημιουργήσει πρόβλημα επειδή σκοράραμε ένα κανονικό γκολ. Αυτό είναι λάθος. Είναι σαν να έρχεται ένας φιλοξενούμενος στο σπίτι σου και να συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό. Ο πρόεδρος ήθελε η ομάδα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, δεν έκανε τίποτα το μεμπτό. Πολλά έχουν ειπωθεί για τον πρόεδρο μας, αλλά είναι όλα λάθος. Είμαι εδώ οκτώ μήνες πλέον και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε.

Οσο για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο τόνισε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό, γιατί δεν το έχω δει. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είδα το πιστόλι».

Από τη Ζενίτ αποχώρησε το καλοκαίρι όταν αντιλήφθηκε ότι δε θα έχει χρόνο συμμετοχής. «Αν δεν παίζεις για πέντε μήνες, τότε σε ξεχνούν. Στον ΠΑΟΚ αντίθετα παίζω συχνά, βγάζω 90λεπτα και άρχισα να σκοράρω ξανά. Με τον ΠΑΟΚ παλεύουμε για το πρωτάθλημα, η ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι οι συμπαίκτες μου, Έλληνες και ξένοι, είναι πολύ καλά παιδιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Θεσσαλονίκη», σχολίασε ο Μαουρίσιο και αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του.

«Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλες δυνατότητες. Έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Δεν γνωρίζω αν είναι ρεκόρ για τον σύλλογο, αλλά μέσα στη σεζόν είχαμε 18 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε δυνατοί. Εμείς αυτό το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα περιμένουμε την απόφαση των δικαστηρίων για να ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια μας…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα